van alle gemakken voorzien

heerlijke start

Met ons heeft u geen omkijken meer. Wij halen u voortijdig op en brengen u naar het vliegveld. Ook uw terugkomst is bij ons ingepland.

SCHIPHOL TAXI

Een ontspannen vakantie begint met Taxi Den Helder

Waar kiest u voor?

1) U rijdt zelf naar Schiphol parkeert voor veel geld en hoopt dat uw auto bij terugkomst er nog onbeschadigd bijstaat. En bij terugkomst na een lange en vermoeiende reis moet u nog zelf rijden.

2) U gaat met de trein en moet met al uw vakantie bagage overstappen op Sloterdijk en hoopt op een zitplaats. Bij thuiskomst in de nachtelijke uren kunt u pas weer om 06:45 weer met de trein naar Den Helder

Of

3) U wordt thuis opgehaald, en rechtstreeks naar Schiphol gereden, bij terugkomst staat de taxi op u te wachten en de uitgeruste chauffeur brengt u weer veilig thuis. Is deze service iets voor u kies dan voor onze luchthaven service.

Schipholtaxi Formulier

Voornaam *
Achternaam
Email
Telefoon
Aantal volwassenen (vanaf 10jaar)
Aantal kinderen (max.4)
Leeftijd kinderen
Datum vertrek
Gewenste vertrektijd van huis
Vluchtnummer vertrek
Datum aankomst
Verwachte aankomsttijd schiphol
Vluchtnummer aankomst
Aanvullende informatie
[cf7ic]

wat klanten zeggen

Wat is dit heerlijk zeg

Uit nood hebben we de schipholtaxi dienst van Taxi Den Helder moeten inroepen. Wat zijn wij hier blij mee. Echt wat een verademing, enige wat je hoeft te doen is je koffer inpakken en je reisdocumenten klaar te leggen. Je wordt opgehaald en als koning vervoerd. Ook bij terugkomst staat Marcel voor je klaar. We willen ook niks anders meer. Tot 2020 Marcel, en nog maals bedankt voor de gezellige rit.

 

met vriendelijke groet,

fam. v. Caulil